Eseménynaptár

2019. augusztus
HKSzCsPSzV
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

infoSINUS bejelentkezés

Felhasználó: Jelszó:

Befektetés a jövőbe!

 

Sinus Green

A Sinus Green arra törekszik, hogy megtalálja azokat az energiacsökkentő technikai megoldásokat, amelyek alkalmazásával mindennapi életünk energia költségei jelentősen csökkenthetők. A nap energiáját hasznosító megoldásokat elérhetővé tesszük Ügyfeleinknek. Mindezt úgy, hogy a szolgáltatás komplex legyen. Azaz minőségi elemekkel megvalósított beruházások szakértő kivitelezéssel. Ezt támogató azonnali hitellehetőségek, valamint az elérhető állami támogatások (pályázati összegek elérhetősége és 30 % támogatást adó lakástakarékpénztári konstrukciók).

 

A Sinus Green segít az azonnali beruházás megvalósításában, vagy megfinanszírozásának segítésében.

De ha a megvalóítás egy későbbi időszakban valósulhat meg, akkor is kész segíteni a beruházási összeg szisztematikus felépítésében.

 

A napenergia, mint befektetés

Családi csomagok

Vállalkozói csomagok

 

Lakástakarékossági szerződések

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadó- és EHO-mentes.

Az állam a befizetett összegek után 30%-os, magánszemélyeknek maximum évi 72 000 Ft állami támogatást nyújt, amely adó- és járulékmentes. Az állami támogatás feltétele – többek között – minimum 48 hónap megtakarítási idő és a megtakarítás lakáscélú felhasználása Magyarország területén. Az állami támogatás maximum 10 évig jár (megtakarítási időtől függően EBKM állami támogatás nélkül: -1,26 – 2,86%, EBKM állami támogatással: 4,54 – 15,20%).

 

Aegon LTP

Az Aegon Lakástakarékpénztár 2013. november 27–én kezdte meg működését. Célja, hogy a törvény által biztosított keretek között és állami támogatás mellett, magas szolgáltatási színvonalon, széles termékpalettával biztosítsa ügyfelei számára a lakás-előtakarékossági szerződés előnyeinek kihasználását.

Az Aegon Magyarország Lakástakarék Zrt. mögött a világ egyik vezető biztosítási csoportja, a holland székhelyű Aegon csoport áll, amely fő profilját az élet-, nyugdíjbiztosítási termékek és a kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások alkotják.

 

Sinus Green Aegon LTP oktatási anyag (2014. június 27.)