Eseménynaptár

2019. augusztus
HKSzCsPSzV
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

infoSINUS bejelentkezés

Felhasználó: Jelszó:

A SINUS-VODAFONE előfizetés létrehozásának a rendje:

 

Folyamatosan vizsgáljuk a beérkező ajánlatokat, amelyek összevetése nem mindig egyszerű feladat. Az árak, a szolgáltatások és a hosszabb távú szempontok megjelenése nem mindig érzékelhetők első látásra (főleg ha csak szóban hangzik el egy ajánlat), de a SINUS VIP kedvező helyzetben van, hiszen nagyszámúságával és hosszútávú, kiszámítható piaci jelenlétével a legjobb megoldáshoz mindig el fog jutni. Ehhez nagy segítségünkre van hálózatunk és ügyfélkörünk sokezerszeműsége, amely a piacon fellelhető kedvező lehetőségeket hamar felfedezi számunkra.

 

Lojális partner vagyunk egy korrekt közös üzletmenethez, amelyre törekszünk közösségünk elvárásainak és érdekeinek megfelelően. Ezek után jöjjön az előfizetést eredményező megfelelő lépéssorrend:

 

A jelenleg hatályos SINUS-VODAFONE II. csoportba történő belépés az Általános Tájékoztató és Kérelem nyomtatvány kitöltésével indul.

 

Ebből a kérelemből a részletes paraméterek is megismerhetők.

 

A kérelem egy SINUS igazgató megerősítő aláírását követően a SINUS Központi Irodájában kerül leadásra.

(Témafelelősök: Csástyu Ágnes, Nagy Júlia)

 

A leadott kérelmek alapján egy igazolás kerül kiadásra, amely 4 előfizetést is jelenthet, vállalkozások esetében 10-et.

 

Ezen igazolás segítségével 30 napos hatállyal bármely VODAFONE irodában a SINUS-VODAFONE előfizetés(ek) létrehozható(k).

 

Köszöntünk széles előfizetői táborunkban! Tudod! Mert Megérdemled!

 

 

Fontos! Az előfizetés létesítése után a SINUS-VODAFONE felhatalmazást is le kell adni az irodán, amely lehetővé teheti a gyors tájékoztatást, a véleményedet is figyelembe vevő döntési mechanizmus működtetését. Kérjük, hogy ne felejtsd el ezt sem leadni a későbbiekben. Köszönjük.

 

És még valami ezzel a nyomtatvánnyal kapcsolatban: Ne felejtsd el a SINUS regisztrációs számodat is feltüntetni a nyomtatvány jobb felső sarkában - ha van.